Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη ο Πιλίδης - Έγραψε ιστορία με το πέμπτο μετάλλιο (Βίντεο)

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Πιλίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων που διεξάγεται στο Σαράγεβο.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 6-3 στον τελικό της κατηγορίας των 58κ. της ελευθέρας απέναντι στον Ορζάκ από τη Ρωσία.
Ο Πιλίδης έγραψε ιστορία, καθώς είναι ο μοναδικός αθλητής παγκοσμίως που έχει καταφέρει να κατακτήσει 5 μετάλλια στα τελευταία τρία χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.
Επιπλέον διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης ενώ σε περίπτωση που τον Σεπτέμβριο κατακτήσει μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει στην Αθήνα, θα σημειώσει ένα ρεκόρ που δύσκολα θα «σπάσει» από άλλον αθλητή στο μέλλον.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌