Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Filled Under:

«Πόλεμος» στη Δύση από την Κίνα! «Δεν θα μας αλλάξετε»…



Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ο Πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC) Xi Jinping δήλωσε ότι η Κίνα πρέπει να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει τόσο τα κινεζικά χαρακτηριστικά της, όσο και τις σοσιαλιστικές παραδόσεις του κόμματος. 
Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η Xi τόνισε ότι «ο σοσιαλισμός με κινεζικά χαρακτηριστικά ήταν το θέμα όλων των θεωριών και πρακτικών του Κόμματος το 1978».
Το οικονομικό θαύμα της Κίνας επιτεύχθηκε χωρίς να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, ούτε η ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της, πρόσθεσε ο Xi και τόνισε πως «αυτό που οικοδομούμε είναι σοσιαλισμός με κινεζικά χαρακτηριστικά και όχι κάποιο άλλο καθεστώς».
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Xi επιπλήττει με τη φράση αυτή τους Κινέζους που πιστεύουν ότι το δυτικό μοντέλο είναι το κλειδί για το μέλλον της Κίνας, αλλά στρέφεται και κατά της Δύσης, η οποία, όπως σημειώνουν, προσπαθεί να παραπλανήσει την Κίνα ώστε να χάσει το κυρίαρχο μοντέλο διακυβέρνησης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌