Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ! Νέες κυρώσεις από ΗΠΑ…

Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ εισήγαγαν μια έκδοση του νομοσχεδίου για τις ρωσικές και ιρανικές κυρώσεις, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή που ψηφίστηκε από τη Γερουσία τον περασμένο μήνα, δήλωσαν οι Δημοκρατικοί στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων.
Το νομοσχέδιο, το οποίο κατακρίνει το Ιράν για το πρόγραμμα των βαλλιστικών πυραύλων, επιβάλλει επίσης νέες κυρώσεις στη Ρωσία για την εικαζόμενη παρέμβαση της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές το 2016.
Η νομοθεσία στοχεύει στη βιομηχανία άμυνας, πληροφοριών, εξόρυξης, ναυτιλίας και σιδηροδρόμων της Ρωσίας και περιορίζει τις συναλλαγές με ρωσικές τράπεζες και εταιρείες ενέργειας. Περιορίζει επίσης την ικανότητα του αμερικανικού προέδρου να διευκολύνει τις κυρώσεις για τη Ρωσία απαιτώντας την έγκριση του Κογκρέσου για άρση οποιωνδήποτε περιορισμών.
Το νομοσχέδιο, το οποίο δεν έχει ακόμα εγκριθεί τόσο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και από τη διοίκηση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, έχει ήδη προκαλέσει την κριτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Sigmar Gabriel και ο αυστριακός καγκελάριος Christian Kern καταδίκασαν το σχέδιο των νέων αμερικανικών κυρώσεων, οι οποίες, όπως είπαν στις 15 Ιουνίου, αφορούσαν την «πώληση αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου και τον τερματισμό της προσφοράς ρωσικού φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά». πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌