Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΠΑΓΩΣΑΝ οι ΝεοΔημοκράτες με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!Το παίζει «Λευκός Ομπάμα»...



Η πρόσφατη συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με μέλη του Σωματείου Υποστηρίξεως Διεμφυλικών  προκάλεσε έντονες συζητήσεις για το πού πάει η ελληνική νομοθεσία και κοινωνία, αλλά και το πού πάει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία.
Θεωρούμε πως πρέπει να γίνουν κάποιες επισημάνσεις για να γίνουν πιο κατανοητά κάποια πράγματα.
Πρώτον για όλους εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι δεδομένο πως η ομοφυλοφιλία είναι ένας προσανατολισμός που αντιστρατεύεται τη φύση. Ένας από τους σκοπούς του γάμου είναι η τεκνοποιία. Φυσικά αυτό δε σημαίνει κακομεταχείριση των ομοφυλοφίλων. Η μη αποδοχή του προσανατολισμού του δε σημαίνει πως πρέπει να μην αισθανόμαστε αγάπη για τον πλησίον μας.
Δεύτερον ένα κράτος νομοθετεί όχι με βάση το χριστιανικό νόμο, σίγουρα όμως πρέπει να λαμβάνει υπ όψιν τα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας. Δε μπορεί να υπάρχει χάσμα νομοθέτη και λαού διότι απλούστατα δε εφαρμοστεί ο νόμος και θα υπάρξει κοινωνική κατακραυγή. Τα θέματα της ιδιαιτερότητας του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και του ρόλου του κράτους πρέπει να συζητηθούν διεξοδικά από όλο το Κοινοβούλιο σε βάθος χρόνου και με γνώμονα όλες τις παραμέτρους, πχ την υιοθεσία παιδιών. Θεωρούμε πως μία συζήτηση όλων των φορέων και με άνεση χρόνου μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες θα προωθήσει τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας, φυσικά και των ομοφυλόφιλων με τρόπο που θα λειτουργεί υπέρ όλων.
Πάμε τώρα στα θέματα της Νέας Δημοκρατίας.
 Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με παράδοση, πιστό στις αξίες της Ελλάδας. Αυτή την παράδοση είναι που η Αριστερά κατηγορεί ως συντηρητισμό. Εδώ λοιπόν είναι που εμφανίζεται ο νέος Πρόεδρός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία ατζέντα 'προοδευτική', που σε κοινωνικά θέματα προσπαθεί να ανταγωνιστεί το ΣΥΡΙΖΑ. Βαδίζοντας στα χνάρια του Ομπάμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να κάνει τη Νέα Δημοκρατία κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.
Βέβαια ο κος Μητσοτάκης έχει ήδη δείξει δείγματα των απόψεων γύρω από ένα ευρύ φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής μας. Αξίζει να θυμίσουμε πως  είχε δώσει εντολή και στους βουλευτές του κόμματός του να ψηφίσουν υποχρεωτικά, την κατασκευή και λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα με χρήματα του Δημοσίου. Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να απομακρύνει της Νέα Δημοκρατία  από τις οικογενειακές καταβολές και εθνικές παραδόσεις, σε μία προσπάθεια να εμφανιστεί κομιστής του μοντέρνου, του προοδευτικού εν τέλει όμως του αλλότριου.
Διόλου τυχαίο λοιπόν πως το, λεγόμενο, Καραμανλικό μπλοκ τον αντιμάχεται.
Θεωρούμε πως τα ζητήματα του φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού μπορούν να λυθούν με μακρά και εις βάθος συζήτηση. Αν όμως η Αξιωματική Αντιπολίτευση απλά προσπαθεί να ανέλθει στην εξουσία με κάθε κόστος, τελικά μπορεί να κυβερνήσει, αλλά δε θα είναι μία καλή κυβέρνηση... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌