Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ!Η Ελλάδα ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΑΟΖ!Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...



Η αγορά των ρωσικών S-400 από την Τουρκία προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στις ΗΠΑ. 
Αφενός μεν βλέπουν πως η Τουρκία αλλάζει σφαίρα επιρροής, αφετέρου δε πως ο Βόσπορος ελέγχεται πια πλήρως από τη Ρωσία και τη χώρα-δορυφόρο.
Η απάντηση των ΗΠΑ είναι η οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ, ένα πλήγμα στα συμφέροντα της Τουρκίας. Ήδη οι σύμμαχοι των Αμερικανών, Αιγύπτιοι επιθυμούν σφόδρα την οριοθέτηση, τώρα όμως έχουμε και τις ευλογίες του Λευκού Οίκου.
Παρά τις, πρόωρες, εξάρσεις χαράς από την ελληνική πλευρά, αξίζει να σκεφτούμε κάποια πράγματα.
Αφενός μεν αποδεικνύεται πως οι ΗΠΑ δεν μας επέτρεπαν τη χάραξη ΑΟΖ τόσο καιρό. Είναι σαφές πως μόλις δόθηκε η αμερικανική εντολή, ως δια μαγείας ξεκόλλησε η χάραξη. Τόσο καιρό όμως….
Αφετέρου δε πρέπει να σκεφτούμε ότι τώρα πια είναι αργά. Όλα, εννοούμε όλα, έχουν περάσει στο ΤΑΙΠΕΖ-ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ. Όταν χαραχθεί η ΑΟΖ όλα τα έσοδα, θα πηγαίνουν στο Ταμείο για την εξυπηρέτηση του χρέους, δηλαδή θα πηγαίνουν στα χέρια των ξένων.
Τώρα πια είναι αργά. Το χειρότερο είναι πως το ελληνικό κοινοβούλιο είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις, από τον Κυριάκο Βελόπουλο, εδώ και χρόνια. Κανείς όμως δεν άκουγε. Ή έκανε πως δεν άκουγε… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌