Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Τι άλλο θα δούμε! Λεσβίες αλλάζουν ΦΥΛΟ στο παιδί τους…

Πρόκειται για μια ιστορία που είχε προκαλέσει αίσθηση στις ΗΠΑ. Ένα ζευγάρι λεσβιών από την Καλιφόρνια, η Pauline Moreno και η Debra Lobel, ισχυρίστηκαν πριν έξι χρόνια ότι ο 8χρονος-τότε- γιος του Τόμας δεν ήθελε να είναι αγόρι. 
Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, το αγόρι ήθελε να το φωνάζουν Tammy, όταν έμαθε τη νοηματική γλώσσα σε ηλικία τριών ετών- καθώς είχε πρόβλημα ομιλίας –είπε ότι είναι κορίτσι και στα εφτά του απειλούσε τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων στον εαυτό του, αφού απειλούσε τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων του, οι ψυχίατροι διέγνωσαν το παιδί με διαταραχή ταυτότητας φύλου.
Οι γονείς του, τότε, ξεκίνησαν ορμονικές θεραπείες στον Τόμας, ώστε να μπει στην εφηβεία σαν κορίτσι και όταν ενηλικιωθεί να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου. 
Το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο από ορισμένες ιστοσελίδες που ερευνούν τέτοιες περιπτώσεις και όπως έγινε γνωστό, οι γονείς συνεχίζουν την ορμονοθεραπεία στο παιδί. 
Τι άλλο θα δούμε..  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌