Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΕΟΣ για τον Άγιο Παΐσιο! Γιατί διαβάζουν τις προφητείες του...



Με δέος και φόβο παρακολουθούν οι Τούρκοι τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου για τη διάλυση της Τουρκίας. Αυτό αποδεικνύεται από ενδεικτικά αφιερώματα των εφημερίδων όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku για τον Άγιο αυτό γέροντα που έχει καταγωγή από την Ανατολία και την Καππαδοκία.
Οι Τούρκοι θεωρούν ότι οι προφητείες είναι «παρηγοριά για την κρίση», όμως φαίνεται ότι μέσα τους φοβούνται για τα όσα έχει προφητεύσει για την Κωνσταντινούπολη και την Τουρκία γενικότερα.
Ειδικά τώρα που στην Τουρκία πολλοί βλέπουν το διαμελισμό να έρχεται με αφορμή το Κουρδικό ζήτημα και τον αγώνα τους για ανεξαρτησία, οι προφητείες του Γέροντος αποκτάτε άλλη σημασία.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται σε μαρτυρία ενός προσκυνητή που μίλησε με τον Άγιο:
«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ’ έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: «Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.
Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.» πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌