Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο 'ΛΕΥΚΟΣ ΟΜΠΑΜΑ' κάνει ό,τι ΜΠΟΡΕΙ για την ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ! Νέο χτύπημα της Πειραιώς;..



H επίσκεψη του ζεύγους Ρουβά στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο είναι το νέο καρφί στον πολιτικό τάφο της Νέας Δημοκρατίας.
Βλέπετε, εδώ και καιρό υπάρχει έντονη η κινητικότητα της Πειραιώς προς τον Σάκη Ρουβά (το συμπαθέστατο γενικά Ρουβά) για να κατεβεί υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής. Μάλιστα το φλερτ έχει γίνει πιεστικό καθώς η Ν.Δ του Κ.Μητσοτάκη ψάχνει εναγωνίως ένα νέο, άφθαρτο (πολιτικά) πρόσωπο που θα σηκώσει στους ώμους του, το βάρος της ‘ανανέωσης’.
Φυσικά αφού ο Μητσοτάκης το παίζει ‘Λευκός Ομπάμα’ (θυμηθείτε τις σχέσεις του με τους χολλυγουντιανούς αστέρες) δε θα μπορούσε και το Ελλαδιστάν να μην μιμηθεί (ως κακέκτυπο πάντα) το America.
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως καλό είναι από τα μικροκομματικά παιγνίδια να μένει μακριά ο Θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας και να προστατεύουμε ΟΛΟΙ το πρόσωπο του Προέδρου.
ΥΓ οι πληροφορίες που θέλουν τον Προκόπη Παυλόπουλου να δέχτηκε πρόσκληση για το X-FACTOR η οποία έγινε δεκτή, φυσικά και δεν ισχύουν. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌