Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Τα ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ των ΗΠΑ για την ΕΛΛΑΔΑ...

Όπως γράψαμε και στο πρωινό μας άρθρο η Κυβέρνηση ετοιμάζεται για Ανασχηματισμό το Φθινόπωρο. Όπως είναι προφανές και το γνωρίζει και το ίδιο το Μαξίμου θα κερδίσει ελάχιστο πολιτικό χρόνο.
Βλέπετε και στο Μαξίμου έχουν φτάσει οι ίδιες πληροφορίες που θα σας παραθέσουμε κι έρχονται από την αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού, από τις ΗΠΑ.
Α) λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα δοθεί στην Ελλάδα μία μικρή ρύθμιση χρέους (όχι κούρεμα ή μείωση) που θα εφαρμοστεί όμως σε μεταγενέστερο χρόνο, ώστε οι αξιολογήσεις να κλείνουν κανονικά. Φυσικά η Κυβέρνηση θα το παρουσιάσει ως μεγάλη επιτυχία (μπορεί να δούμε και το Τσίπρα με γραβάτα) και με αφορμή αυτό θα δούμε κάποιες παροχές προεκλογικού τύπου όπως επιδόματα και μικραυξησούλες. Στη συνέχεια πάμε σε εκλογές και ο Τσίπρας τις κερδίζει με διαφορά ελάχιστη αλλά δεν μπορεί να κυβερνήσει, καθώς δεν έχει αυτοδυναμία. Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο ακυβερνησίας (τι πρωτάκουστο ε;) θα σχηματιστεί συνασπισμός με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αβραμόπουλο Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής λόγω (έτσι θα το παρουσιάσουν) του έργου του στην Ευρώπη.
Β) το πρώτο σενάριο προκρίνεται ωστόσο η οικογένεια Μητσοτάκη έχει άκρες στις ΗΠΑ. Υπάρχει ένα λόμπυ που προωθεί τον Κυριάκο στο Μαξίμου. Φαίνεται πως μπροστά στο ενδεχόμενο της εξουσίας οι Καραμανλικοί θα τον στηρίξουν κανονικά (όχι όπως τώρα δηλαδή) ενώ θα γίνει άνοιγμα σε Θεοδωράκη και Καμίνη για τα επικρατείας. Το 2% περίπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μαζί με άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ (Καμίνηςο ενδιάμεσος) δίνουν την οριακή αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να σχηματίσει διακυβέρνηση. 
Μην τα ξεχάσετε όσα διαβάσατεπηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌