Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Απίστευτο: Τουρίστρια έβαλε μαγιό και πήγε να βουτήξει στον Θερμαϊκό

Θεσσαλονικιές αποτρέπουν τουρίστρια να βουτήξει στον Θερμαϊκό. Δείτε το βίντεο
Δεν είδε την εικόνα του Θερμαϊκού, τις προηγούμενες ημέρες με το φυτοπλαγκτόν και είπε να κάνει μια βουτιά στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης...
Μια τουρίστρια στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, σκέφτηκε χθες το μεσημέρι, ότι για να δροσιστεί θα μπορούσε να βουτήξει στα νερά του Θερμαϊκού.
Έτσι, λοιπόν, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, έβγαλε τα ρούχα της και φορώντας μαγιό, κατέβηκε τις σκάλες που βρίσκονται στο σημείο και ήταν έτοιμη να βουτήξει. Στεκούμενη στην άκρη του πλακόστρωτου, φάνηκε ίσως τυχερή, καθώς πέρασαν από το σημείο δυο γυναίκες και προσπάθησαν να την αποτρέψουν.

Οι γυναίκες, σταμάτησαν και την συμβούλευαν να μην το κάνει, εξηγώντας της τους λόγους... Τελικά, κατάφεραν να την πείσουν και η τουρίστρια ανέβηκε τις σκάλες και δεν βούτηξε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌