Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΕΤΣΙ κερδίζουν οι Ευρωπαίοι από την Ελληνική ΦΤΩΧΕΙΑ και ΛΙΤΟΤΗΤΑ...

Ακόμη και σήμερα ορισμένοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι οι εταίροι μας, οι Ευρωπαίοι, δεν βοηθάνε την Ελλάδα από φιλανθρωπία, αντιθέτως είναι μια πολύ καλή «μπίζνα» από την οποία όλοι τους βγαίνουν κερδισμένοι.
Το χρέος της Ελλάδος έχει αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρο για διάφορες χώρες. Για παράδειγμα η Αυστρία το 2013 πήρε από τόκους 240 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που έδινε για τη συνέχιση της «διασώσεως» της χώρας μας μόλις 60 εκατομμύρια.
Οι τόκοι που παίρνουν από το χρέος της Ελλάδος είναι πολύ περισσότεροι από τα ποσά που δίνουν, με αποτέλεσμα και να κερδίζουν και να μην θέλουν με τίποτα να σταματήσει η χώρα μας να είναι συνεπής απέναντί τους.
Δεν είναι μια απλό μπίζνα πλέον, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να αφήσουν την Ελλάδα να πέσει, γιατί μαζί της θα πέσουν και οι ίδιοι...  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌