Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Το ΙΣΡΑΗΛ βάζει ΕΜΠΟΔΙΑ στη δημιουργία "ζωνών ασφαλείας" στη Συρία! Τι ζητάνε από τις ΗΠΑ...



Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι το Ισραήλ ζητάει από τις ΗΠΑ να αρνηθεί την φύλαξη των “ζωνών ασφαλείας” από τη Ρωσία.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Haaretz Daily οι συνομιλίες για τη δημιουργία των ζωνών συνεχίζονται εντατικά από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ιορδανία.
Παρότι το Ισραήλ δεν εμπλέκεται στις διαδικασίες ανώτεροι αξιωματικοί του Ισραήλ έχουν ζητήσει από τις ΗΠΑ να αρνηθεί την παρουσία του Ρωσικού στρατού στη Νότια Συρία, κάτι που θα σημαίνει ότι η Μόσχα θα έχει στρατεύματα πολύ κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.
Μην ξεχνάμε ότι ο Ισραηλινός στρατός κάνει συνεχώς επιθέσεις στο Συριακό στρατό, και η παρουσία των Ρώσων στην περιοχή θα τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.
Πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌