Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Πως ο Σόρος ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ την Ευρώπη και τη Συρία...



Πρώτος ο John D. Rockefeller είχε στήσει μια μεγάλη πλεκτάνη να προστατεύσει τον πλούτο του από την κρατική φορολογία, δημιουργώντας ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα απαλλαγμένο από φόρους το 1913.
Τα θεμέλια που έβαλε αυτός έχουν χρησιμοποιηθεί σήμερα από πολλούς Αμερικανούς ολιγάρχες για να μεταμφιέσουν τις βρώμικες πράξεις τους κάτω από το προσωπείο «κάνει καλό για την ανθρωπότητα».
Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο George Sorros. Τα ιδρύματα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» (Open Society) βρίσκονται σε κάθε χώρα όπου η Ουάσινγκτον θέλει να βάλει δικούς της ανθρώπους.
Τέτοιοι άνθρωποι διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στην αλλαγή καθεστώτος στην πρώην Σοβιετική Ένωση και την Ανατολική Ευρώπη μετά το 1989. Τώρα τα θεμέλιά του είναι μέχρι τα μάτια τους για την προώθηση της προπαγάνδας που εξυπηρετεί την πολεμική ατζέντα ΗΠΑ-Ηνωμένου Βασιλείου για την καταστροφή της σταθερότητας στη Συρία όπως έπραξαν στη Λιβύη πριν από τρία χρόνια , δημιουργώντας την τρέχουσα κρίση των προσφύγων στην ΕΕ.
Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Σόρος ζητούν συνεχώς από τους φορολογούμενους της ΕΕ να δεχθούν εκατομμύρια νέους πρόσφυγες, να τους δεχθούν χωρίς χαρτιά.
Ο Sorros πετυχαίνει δύο στόχους ταυτόχρονα. Διαλύει κράτη χωρίς πόλεμο, και τα χρήματα που κερδίζει από όλα αυτά δίνονται από τα ίδια τα κράτη χωρίς να φορολογούνται με αποτέλεσμα να κερδίζει εκατομμύρια ευρώ χωρίς προσπάθεια... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌