Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Γιατρός σκότωσε τη γυναίκα του , το ενός έτους παιδί τους και το σκύλο τους και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από τη δολοφονία της 35χρονης Karen Jackson και τους ενός έτους γιού τους από τον σύζυγο και πατέρα του Dr. John Lunetta.
Ο ίδιος φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τα δυο μέλη της οικογένειας του πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Το σκηνικό ελαβε χώρα στο Λας Βεγκας των ΗΠΑ, με τους γείτονες να αναφέρουν οτι το ζευγάρι είχε συχνά τσακωμούς τον τελευταίο καιρό. Ο γιατρός κατείχε νόμιμα το όπλο με το οποίο δολοφόνησε την οικογένεια του.
Δείτε παρακάτω εικόνες από την κοινή ζωή του ζευγαριού πριν την τραγωδία.
A family shattered. Left to right, their son John. Jr. mom Karen Jackson, and dad Dr. John Lunetta, their bodies were found Monday- police are calling it a murder suicide by Lunetta
Dr. John Lunetta holding his son, John Jr. who would have turned one-year-old Wednesday
The normally quiet neighborhood was flooded with cops on Monday who came upon the gruesome discovery
Dr. Lunetta happily playing with son John Jr., Jr. would have turned one-year-old Wednesday
A picturesque home. A quiet neighborhood left shattered by the news Dr. Lunetta had killed his family and their family dog before turning the gun on himself in their home (pictured)
A makeshift memorial sat outside the Las Vegas, Nevada residence Tuesday

Πηγή: newsone.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌