Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΤΥΧΗΜΑ σε άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία! Υπάρχουν ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...



Σοκάρει η είδηση ότι στη Ρουμανία, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και κατά τη διάρκεια της προσγειώσεως με αλεξίπτωτο, τραυματίστηκαν 12 Αμερικανοί στρατιώτες.
Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια προσγείωσης με αλεξίπτωτο κατά τη διάρκεια των ασκήσεων Swift Response 17-1 που πραγματοποιούνται σε μία από τις αεροπορικές βάσεις στη Ρουμανία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατιωτικού νοσοκομείου Doina Baltaru, όλα τα θύματα νοσηλεύονται με μικρούς τραυματισμούς.
Σχολιάζοντας το συμβάν, ο Αμερικανός στρατιωτικός εκπρόσωπος Brent Williams σημείωσε ότι αυτός ο τύπος αεροπορικών ασκήσεων φέρει ένα ορισμένο επίπεδο κινδύνου.
«Η διοίκηση επιδιώκει να μειώσει αυτόν τον κίνδυνο και να αποτρέψει ατυχήματα, αλλά πάντοτε εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος», ανέφερε ο Williams. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌