Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Μετά από αυτό ο Ομπάμα τελειώνει! ΑΝΩ ΚΑΤΩ οι ΗΠΑ…

Μπορεί να έχει φύγει από την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο ο Μπάρακ  Ομπάμα συνεχίζει να υπάρχει στο προσκήνιο, καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για την περίοδο της διακυβέρνησης του βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κάνουν τους υποστηρικτές τους να αλλάζουν χίλια χρώματα. 
Μετά από χρόνια δικαστικών διαφορών, οι μέτοχοι δύο δημόσιων επιχειρήσεων την ΗΠΑ έχουν τελικά την απόδειξη ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έκλεψε δισεκατομμύρια από αυτούς. Πρόκειται για την «Fannie Mae», Ομοσπονδιακό Σύνδεσμο Εθνικών Δανείων  που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως και η Freddie Mac, Ομοσπονδιακή Εταιρεία Στεγαστικών Δανείων.
Έγγραφα του Υπουργείου Δικαιοσύνης που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα με δικαστική απόφαση, όπως αποκαλύπτει το Infowars, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση Oμπάμα δημιούργησε ψευδήστοιχεία ότι οι Fannie Mae και Freddie Mac ήταν σε χρηματοπιστωτική αναταραχή, λέγοντας  ψέματα στο Κογκρέσο, τους μετόχους και το αμερικανικό κοινό, ώστε  να εφαρμοστεί το σχέδιο «Net Worth Sweep» στις 17 Αυγούστου , 2012.
Μια ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων του Τμήματος Οικονομικών για το 2012 και το 2013 αποδεικνύει ότι το «Net Worth Sweep» ήταν ένα πολύπλοκο σχέδιο που η διοίκηση του Ομπάμα δημιούργησε για να αποφύγει την πτώχευση του Obamacare, χρησιμοποιώντας τα έσοδα της Fannie και της Freddie για να πληρώσουν τις χαμηλόμισθες ασφαλιστικές επιδοτήσεις που η Βουλή των Αντιπροσώπων αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει.
εσωτερικό σημείωμα των 17 σελίδων με ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου 2011, που γράφτηκε από τον υπουργό Οικονομικών Timothy Geithner από τη Mary John Miller, πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών του Υπουργείου Οικονομικών, αποδεικνύει ότι μόλις 20 μήνες πριν την εφαρμογή του «Net Worth Sweep», οι Fannie Mae και Freddie Mac επέστρεψαν είχαν ομαλή οικονομική κατάσταση και όχι ταραχώδεις, όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά.  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌