Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί: "Θα απαντήσουμε πιο ΔΥΝΑΜΙΚΑ στα ΨΕΜΑΤΑ των ΜΜΕ"...

Ο αναπληρωτής βοηθός επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης Sebastian Gorka δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος σκοπεύει να ανταποκριθεί πιο ενεργά στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τους υποτιθέμενους δεσμούς του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τρούμπα με τη Ρωσία. Και θα αναλάβει αυτό το καθήκον με δική του πρωτοβουλία.
Ο Gorka πρόσθεσε επίσης ότι τα τηλεοπτικά κανάλια CNN και MSNBC είχαν προηγουμένως καλή φήμη, αλλά τώρα αντιμετώπισαν μια μεγάλη «κρίση εμπιστοσύνης» λόγω των αναφορών σχετικά με τις υποτιθέμενες συνδέσεις μεταξύ του Trump και της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν στοιχεία για παράνομες δραστηριότητες της ομάδας του Trump και «θα χαρεί να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να το συνειδητοποιήσουν».
Νωρίτερα, ο Trump αποφάσισε να προσλάβει έναν άλλο δικηγόρο λόγω έρευνας σχετικά με τους υποτιθέμενους δεσμούς μεταξύ του αμερικανικού ηγέτη και της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).
Στις αρχές Ιουλίου, ο Trump δήλωσε ότι τα «ψευδή μέσα μαζικής ενημέρωσης» προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌