Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ! Το Πακιστάν απειλεί την ΕΛΛΑΔΑ με ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ…



Mε αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία, το Πακιστάν έκανε μια δήλωση που αναμένεται όχι μόνο να συζητηθεί, αλλά και να φέρει αναταραχές τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και στις σχέσεις των τριών χωρών, Ελλάδα-Τουρκία-Πακιστάν. 
Το πακιστανικό υπουργείο Άμυνας, με ανακοίνωση του, δηλώνει τη συμπαράσταση του στην Τουρκία και υπογραμμίζει ότι «ο εχθρός της Τουρκίας και εχθρός του Πακιστάν», την ίδια ώρα που οι προκλήσεις των γειτόνων μας έχουν κορυφωθεί με τις έρευνες στην Κύπρο. 
Η παραπάνω δήλωση αποκτά ένα επικίνδυνο νόημα αν σκεφτούμε ότι το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη και υπάρχει η φήμη ότι Πακιστανοί πιλότοι πιλοτάρουν τα τουρκικά μαχητικά (ναι, αυτά που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας), καθώς η τουρκική πολεμική αεροπορία έχει «ξεκληριστεί» μετά τις μαζικές συλλήψεις μελών της για συμμετοχή στο πραξικόπημα. 
Αν στις παραπάνω πληροφορίες προσθέσουμε ότι η Ελλάδα μας έχει αμέτρητο αριθμό (λαθρό)μεταναστών και προσφύγων πακιστανικής καταγωγής, αντιλαμβανόμαστε ότι μια νέα απειλή καραδοκει για τη χώρα μας.  πηγη

1 σχόλια:

  1. Αλήθεια γιατί δεν υπογράφεται το άρθρο για να ξέρουμε ποιος είναι αυτός που που γράφει όλα αυτά τα όμορφα άρθρα !?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌