Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ: Αυτές είναι οι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ απαιτήσεις της για να έρθει στην Ελλάδα!

«Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα»!
Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, μιλάει στην εκπομπή “Με το καλημέρα” και αποκαλύπτει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.
Έχει 24 φρουρούς -8 κάθε οκτάωρο
Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς -8 κάθε οκτάωρο!
Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται
Η ίδια δεν θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως αναφέρει το zappit. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.
Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια
Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους.


12 σχόλια:

  1. Ας της πεί κάποιος πως ούτε και μείς την θέλουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συχνά ο δάσκαλός μας όταν ομιλούσε για την ευτυχία αναφερόταν στον Ωνάση γιατί ενώ είχε τα πάντα δηλαδή ότι θα μπορούσε να ποθήσει στην στην ζωή του ένας άνθρωπος εν τούτοις ποτέ δεν υπήρξε ευτυχής, με αποτέλεσμα να προκαλεί και την μοίρα της οικογένειάς του με τα γνωστά επακόλουθα.Γιαυτό το κορίτσι (Χριστίνα)το μόνο που μπορώ πω είναι πως ειλικρινά το λυπάμαι γιατί ακολουθεί την πορεία της οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού φοβάται και απεχθάνεται τόσο την προέλευσή της, γιατί έρχεται στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα να μην έρθει. Σε μπελάδες θα μας βάλει. Αν δεν μας θέλει μια Δεν την θέλουμε εκατό. Την τιμούμε και δεν εκτιμάει τίποτα. Τέτοιους ανθρώπους ΑΡΠΑΓΕΣ δεν τους χρειαζόμαστε. ΉΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ. ΟΎΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! Μακριά ,, και ας μην είμαστε και αγαπημένοι. ΜΑΚΡΙΆ. Λέω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε μη σώσει να πατήσει στην Ελλάδα !
    Τις αξίζει αυτό που παθαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΑ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΟΥΡΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΛΟΥΧΥΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΤΙΣ ΤΙΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ....ΓΙΑΤΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΙΜΦΕΡΩΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΕΛΕΕΙ,,,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΦΑΝΗ,,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει τα πάντα και δεν θα χαρεί τίποτα. Αυτά τα άτομα είναι να τα συμπονείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌