Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Οι Αμερικανοί το ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ: «Η Ρωσία έχει σε όλα ΔΙΚΙΟ, βρισκόμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στη Συρία»...



«Εκτός από την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο Αμερικανικός στρατός δεν έχει νόμιμο λόγο να παραμείνει στη Συρία» δήλωσε ο επικεφαλής της διοίκησης των ειδικών επιχειρήσεων του Αμερικανικού στρατηγού Raymond Thomas.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία έχει μια ισχυρότερη θέση σε αυτή την κατάσταση, η οποία μπορεί να θέσει σύντομα το ζήτημα αυτό. Ωστόσο, όπως ανέφερε, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν τη χώρα μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος με τους τρομοκράτες.
Επιπλέον, τόνισε ότι η Ρωσία από αυτή την άποψη αυτή έχει μια πολύ πιο σταθερή θέση, από την οποία μπορεί να έχει αξιώσεις έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν η Μόσχα αποφασίσει να επιμείνει στην παρανομία της παρουσίας Αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα μετά τη νίκη επί των τρομοκρατών, τότε η Ουάσιγκτον δεν θα έχει απολύτως τίποτα να απαντήσει.
Εξάλλου, η Δαμασκός δήλωσε επανειλημμένα ότι δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία και αποκάλεσε τις ενέργειές τους «εισβολή», και η πραγματικότητα είναι ότι οι διεθνείς νόμοι και οι κανονισμοί βρίσκονται στο πλευρό της.
«Αν οι Ρώσοι παίξουν αυτό το χαρτί, τότε και να θέλουμε να μείνουμε, δεν θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό», κατέληξε ο στρατηγός.
Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον διοικητή, είναι ο μόνος λόγος για την παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αμερικανικός στρατός δεν βιάζεται να εγκαταλείψει τη Συρία, παρά τις διαμαρτυρίες και τη δυσαρέσκεια του Μπασάρ αλ-Άσαντ.  πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌