Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΤΡΑΓΙΚΟ! ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ οι ΠΡΩΗΝ του Λεβέντη για τη βουλευτική καρέκλα...



Την απόφασή του να μην αποδεχθεί τη βουλευτική έδρα σε περίπτωση παραίτησης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τους λόγους της αποχώρησής της από την Ένωση Κεντρώων γνωστοποίησε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αποκαλύπτοντας παράλληλα μία ιδιαίτερη στιχομυθία που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη.
«Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ηταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ημουν η κακιά του κόμματος» τόνισε χαρακτηριστικά στον Real FM.
Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι με ευχαρίστηση θα παρέδιδε την έδρα, αλλά εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί: «Ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Ξέρετε όμως γιατί δεν το κάνω; Γιατί θα ήταν ένας εκβιασμός. Ξέρετε πίσω από μένα ποιος είναι; Ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων και έχει πάει στη ΝΔ. Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιάνος και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω, είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».
Ας σημειωθεί ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι γιατί δεν υπήρχε καλή συνεργασία, αλλά γιατί ο Βασίλης Λεβέντης δεν την έκανε αντιπρόεδρο της Βουλής και προτίμησε για τη θέση τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη.

Καλλιάνος: Δεν θέλω την έδρα, να την παραδώσει
Το στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος απάντησε στη δήλωση της κυρίας Μεγαλοιοκονόμου, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων διατηρώντας, πάντως, τη βουλευτική της έδρα και η οποία τόνισε σήμερα, μιλώντας στον Real Fm, πως αν παραδώσει την έδρα, θα την πάρει ο κ. Καλλιάνος και θα την πάει στη ΝΔ, καθώς είναι ο επόμενος επιλαχών.
«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλλιάνος.

iefimerida.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌