Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!«Εσύ κι ο Στουρνάρας φταίτε»...

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνης Βαρουφάκης ήταν το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Προκόπη Παυλόπουλου, του Αλέξη Τσίπρα, των πολιτικών αρχηγών και του Προέδρου της Βουλής, όταν κάθισαν στο κιόσκι των κήπων του Προεδρικού Μεγάρου στη δεξίωση για την 43η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
«Εσύ και ο Στουρνάρας φταίτε για τον Βαρουφάκη» είπε μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Πρωθυπουργό, εννοώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας βασίστηκε πάνω του και του «παρέδωσε» εν πολλοίς την ευθύνη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας ως ακαδημαϊκός τον είχε προτείνει για καθηγητή στην -τότε- ΑΣΟΕΕ.
Η πολιτική αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει από την προηγούμενη ημέρα της δεξίωσης για το παρασκήνιο της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για το τι δηλαδή πραγματικά συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015 έως το δημοψήφισμα του Ιουλίου, βάσει και των όσων δημοσιεύει στο τελευταίο του βιβλίο ο Γιάνης Βαρουφάκης, έριξε βαριά τη σκιά της στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.
enikos πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌