Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! Τουρκοπράκτορες έπαιξαν ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Οθωμανικό εμβατήριο σε εκδήλωση...



Στη Θράκη μας υπάρχει μία κυβέρνηση που όχι απλώς υπερτερεί του Ελληνικού κράτους, αλλά μάλιστα το έχει υποκαταστήσει πλήρως.
Φυσικά μιλάμε για το Τουρκικό Προξενείο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει προπαγάνδα και δημιουργεί κλίμα.
Το έγκλημα αυτό, όμως, ξεπερνάει κάθε όριο, καθώς έγινε δημοσίως και χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Σύμφωνα με την αποκάλυψη της ιστοσελίδος tourkikanea.gr στο Δήμο Αρριανών-Ροδόπης πριν από λίγες ημέρες (8/7) έγινε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και πολλοί Τουρκοπράκτορες.
Τί συνέβη όμως εκεί που ξεπερνάει τα εσκαμμένα;  Οι διοργανωτές είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν να παίξει... Οθωμανικό εμβατήριο που μιλάει για το «ηρωικό Τουρκικό Έθνος».
Το τραγούδι λέγεται Ceddin Deden και στο youtube υπάρχει με πλάνα από Τουρκική ταινία για την Άλωση της Πόλεως. Οι στοίχοι είναι οι εξής:

Ο πρόγονος σου είναι ο παππούς σου,
η γενεαλογία σου είναι ο πατέρας σου
Πάντα ηρωικό, το τουρκικό έθνος
Ο στρατός του, για πολύ καιρό
Έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο
Το τουρκικό έθνος, το τουρκικό έθνος
Αγάπα τον εθνικισμό με πάθος
Καταστρέψε ω έθνος, τον εχθρό σου
Αφήστε τους να υποφέρουν με την καταραμένη ντροπή τους. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌