Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Αυτοί είναι οι ΒΡΕΤΑΝΟΙ! Τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ που ποτέ δεν πλήρωσαν...



Σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι πριν από λίγες ημέρες ότι το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε ότι οι πωλήσεις όπλων του Ηνωμένου Βασιλείου στο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας ήταν «νόμιμη» (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα), νομιμοποιώντας το έγκλημα της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη.
Αυτό δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει στη Βρετανία. Έτσι, ενώ κατηγορούν άλλες χώρες ότι παραβιάζουν τους διεθνείς ανθρωπιστικούς νόμους και διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα πολέμου, οι βρετανικές πολιτικές ελίτ είναι απρόθυμες να συζητήσουν για τα χιλιάδες όπλα που παραδίδονται στα κράτη του Περσικού Κόλπου.
Το Λονδίνο συνεχίζει να παραβλέπει εδώ και πολύ καιρό τον φάκελο της Υεμένης στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και δεν αναφέρει ποτέ το ρόλο του στην ταλαιπωρία που υπέστη ο λαός της Υεμένης, τη στιγμή που για τη Συρία δεν σταματάει να κουνάει το δάχτυλο στη Ρωσία.
Ακόμη και οι υψηλόβαθμοι Βρετανοί αξιωματούχοι που ευθύνονται άμεσα για πολυάριθμα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από Βρετανούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών δολοφονιών, εξακολουθούν να μένουν ατιμώρητοι σήμερα.
Η οδυνηρή πείνα και η φτώχεια είναι το άμεσο αποτέλεσμα της περιπετειώδους ένοπλης εισβολής στο Ιράκ που διαπράχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία, όμως κανείς δεν έχει θεωρηθεί υπεύθυνος για αυτό.
Το Υπουργείο Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκρύπτει όλες τις πληροφορίες, καθώς πιστεύουν ότι θα έβλαπτε την εθνική ασφάλεια, την εμπιστοσύνη του κοινού και τις σχέσεις της Βρετανίας με τους συμμάχους. 
Οι καθεστωτικές πολιτικές ελίτ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως συνέβη και με τη διερεύνηση των βρετανικών εγκλημάτων πολέμου στο Ιράκ, αποκρύπτουν το θέμα εδώ και πολύ καιρό, διασφαλίζοντας ότι οι εγκληματίες πολέμου θα αποφύγουν τη δικαιοσύνη και πάλι.
Φυσικά σε όλο αυτό, έχουν ως συμμάχους τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌