Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΣΩΖΕΙ ΣΩΕΣ! Το βλέπουν όλοι οι τουρίστες...

Βίντεο με οδηγίες προφύλαξης των Βρετανών πολιτών σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης ενώ βρίσκονται σε διακοπές στο εξωτερικό, εξέδωσαν οι βρετανικές αρχές. 
Στο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών εκτυλίσσεται μια ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο με μήνυμα ασφαλείας «τρέξε, κρύψου,πες» ("run, hide, tell").
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της αντιτρομοκρατικής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ότι οι Βρετανοί θα αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων φέτος και το βίντεο είναι μέρος καμπάνιας που στοχεύει στην ασφάλεια των Βρετανών πολιτών.
Ενώ εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών ανέφερε ότι ήταν «απλά το σωστό» να προσφέρουμε συμβουλές με αυτόν τον τρόπο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, αλλά και στην Τυνησία.
Στο πλαίσιο αυτό το δημοσίευμα του BBC υπενθυμίζει ότι ανάμεσα στους 38 νεκρούς μετά από επίθεση στο τουριστικό θέρετρο στην Τυνησία τον Ιούνιο του 2015, τριάντα ήταν Βρετανοί.
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να κλέψουν απλά ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα ρολόι, είναι εκεί για να σκοτώσουν. Πρέπει να ξεφύγεις από την ζώνη κινδύνου», είπε ο εκπρόσωπος των αρχών στο BBC, παρόλο που επισήμαινε ότι είναι «απίθανο να βρεθεί κάποιος εν μέσω τρομοκρατικής επίθεσης».   πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌