Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο ΣΥΡΙΖΑ χέρι-χέρι με την ΑΝΟΜΙΑ! Επιστολή Βούτση υπέρ Ρουβίκωνα...

Στο γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε ο ίδιος, για να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα έπειτα από την εισβολή στο προαύλιο της Βουλής, απέδωσε ουσιαστικά ο Νίκος Βούτσης την εντολή που έδωσε να αφεθούν ελεύθεροι.
Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε στην επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία τον ρωτούσε με ποια αρμοδιότητα παρενέβη «προκειμένου να ελευθερωθούν πρόσωπα που διέπραξαν αδίκημα».
Στην επιστολή του, ο κ. Βούτσης επισημαίνει ότι ο ίδιος είναι αρμόδιος για τα θέματα ασφαλείας στη Βουλή και σημειώνει ότι με εντολή του εκάστοτε προέδρου δεν έχει κριθεί σκόπιμο μέχρι σήμερα να γίνονται συλλήψεις «και μάλιστα ιδιαίτερα για απλή έκφραση διαμαρτυρίας».
Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, στις 26 Ιουλίου, το οποίο περιγράφει ως «είσοδο και διαμαρτυρία», αναφέρει:
«Το ιδιαίτερο ζήτημα που προέκυψε από τη σύλληψη και την έναρξη μεταφοράς ορισμένων ατόμων και από την άρση αυτής της ενέργειας κατόπιν συνεννόησης μου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και βεβαίως με τον υπεύθυνο φρούραρχο της Βουλής, οφείλεται προφανώς σε εντολές που είχαν δοθεί σε αστυνομικές δυνάμεις χωρίς την οφειλόμενη προηγούμενη συνεννόηση κατά τον τύπο που και εσείς στην επιστολή σας αναλυτικά αναφέρεστε για την αρμοδιότητά μου ως Προέδρου της Βουλής». πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌