Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Τρόμος! ΕΚΡΗΞΗ με νεκρούς...

Τον θάνατο σε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους σκόρπισε γυναίκα «καμικάζι» στη Νιγηρία, η οποία ανατινάχθηκε σε μουσουλμανικό ναό στην περιοχή Μαϊντουγκούρι.
Σύμφωνα με τις αρχές της αφρικανικής χώρας, άλλα 15 άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ορισμένα εξ των οποίων μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Η περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκε η βομβιστική επίθεση αποτελεί επίκεντρο των ενεργειών της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, την οποία κατονομάζουν ως πιθανότερη να αναλάβει την ευθύνη οι αρχές.
«Ο ναός φυλασσόταν από πολίτες. Το κορίτσι εισήλθε στο κτίριο με ένα γκρουπ πιστών από άλλη περιοχή και κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια, πριν ανατιναχθεί», τόνισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌