Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Η Νέα Δημοκρατία ΚΑΤΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Ιδού η απόδειξη... (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Στις 6 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Υποστηρίξεως Διεμφυλικών με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ και άλλους εκπροσώπους του κόμματος όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).
Δείτε μερικές φωτογραφίες από την συνάντηση:
Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, είναι καιρός να ξεκαθαρίσει με πια πλευρά είναι. Είναι με την Ελλάδα, το Χριστιανισμό και την οικογένεια ή είναι με τους φορείς της παγκοσμιοποιήσεως και την διαλύσεως των εθνών και της παραδόσεως;
Δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πατάει σε δύο βάρκες. Η παράδοση της Ελλάδος και την Ορθοδοξίας έχει συγκεκριμένες αξίες και οι κινήσεις του κόμματος αυτού δεν αρμόζουν σε αυτές.
Το ερώτημα που πρέπει κυρίως να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία είναι τα εξής: Έχει σκοπό να υιοθετήσει την αριστερή-παγκοσμιοποιητική ατζέντα στο θέμα των ομοφυλοφιλικών γάμων και υιοθεσιών; Γιατί σε αυτή την περίπτωση στρέφεται εναντίον της Ορθοδοξίας και της οικογενείας.
Φυσικά δεν περιμένουμε κάποια απάντηση. Άλλωστε πρόσφατα ο κύριος Μητσοτάκης εξύμνησε μια γυναίκα που είχε ξεκινήσει αγώνα υπέρ των εκτρώσεων ενώ έχει ταχθεί και υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων, οπότε το σε ποια πλευρά ανήκει είναι προφανές.
Το μόνο που μένει είναι να το αντιληφθεί ο Έλληνας πολίτης που αγαπάει την Ελλάδα και έχει πέσει στην παγίδα... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌