Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ, κι όχι μόνο, στην ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ! Ονειρεύονται το Μαϊάμι...

Φαίνεται πως μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος στην Παραλιακή ζώνη της Αττικής. Από το Νέο Φάληρο έως το Σούνιο, ξένοι μπαίνουν στο real estate και μάλιστα με επιθετικές διαθέσεις.
Αυτή τη στιγμή στη Βάρκιζα δραστηριοποιείται Σαουδαραβικό fund που έχει αγοράσει το μισό βουνό στα όρια με τη Βουλιαγμένη. Παράλληλα έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία υπερ-πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο ενώ και ο, γνωστός, Πάτροκλος στο Σούνιο οδεύει στα χέριά τους.
Η Βουλιαγμένη εμφανίζεται ‘διχασμένη’ μεταξύ αραβικών και ρωσικών funds ενώ συχνό φαινόμενο, με τάση αύξησης, είναι η ανακαίνιση κατοικιών και η μετατροπή τους σε πολυτελή καταφύγια προς πώληση ή ενοικίαση για τους λίγους κι εκλεκτούς.
Το θέμα του Ελληνικού έχει αναλυθεί αρκετά, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό συμπαρασύρει την αγορά της Γλυφάδας και της Βούλας, στις οποίες περιοχές δραστηριοποιούνται εταιρείες ελληνικών συμφερόντων με έδρα στο εξωτερικό (Μ. Βρετανία).
Αν τώρα σκεφτούμε πως το Π. Φάληρο με τη Μαρίνα του ανήκει ήδη σε Έλληνα επιχειρηματία, καταλαβαίνετε πως οι ενδιάμεσες περιοχές (Άλιμος και Καλαμάκι) αναβαθμίζονται ενώ στο Νέο Φάληρο γίνονται ήδη σχέδια για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌