Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Αντίστροφη μέτρηση! Σε λίγες μέρες θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ...

Η Νότια Κορέα πρότεινε στρατιωτικές συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα - τις πρώτες από το 2015 - και την κατάπαυση εχθρικών δράσεων κοντά στα ενδοκορεατικά σύνορα, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Νότου σήμερα, έπειτα από μια σειρά δοκιμών πυραύλων που έχει διενεργήσει ο Βορράς πρόσφατα.
«Αιτούμαστε στρατιωτικές συνομιλίες με τον Βορρά στις 21 Ιουλίου στο Τονγκιλγκάκ, ώστε να σταματήσουν όλες οι εχθρικές δράσεις που αυξάνουν τη στρατιωτική ένταση στη στρατιωτική διαχωριστική γραμμή» είπε σε ενημέρωση Τύπου ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Σου Τσου-Σουκ.
Το Τονγκιλγκάκ είναι κτήριο της Βόρειας Κορέας στο Πανμουντζόμ, που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για συνομιλίες. Οι πιο πρόσφατες συνομιλίες κυβερνητικού επιπέδου διεξήχθησαν εκεί τον Δεκέμβριου του 2015.
Η πρόταση παρουσιάζεται περίπου μία εβδομάδα από τη δήλωση του προέδρου Μουν Τζάε-Ιν ότι η ανάγκη για διάλογο με τη Βόρεια Κορέα είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ, ώστε να αναχαιτισθεί το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌