Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο Τραμπ απέλυσε τον ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε μέσω twitter τον αντικαταστάτη του Ρέινς Πρίμπους

Την απόφαση να πάψει από τα καθήκοντά του τον ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω twitter, ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς ο ομογενής συνεργάτης του Τραμπ δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον νέο υπεύθυνο επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατονόμασε και τον διάδοχο, ο οποίος είναι ο Τζον Κέλι, ένας σπουδαίος Αμερικανός, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff. He is a Great American....
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις. «Νομίζω ότι αυτό που έχουμε – αυτό είναι ένας Λευκός Οίκος που έχει πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, επειδή ο πρόεδρος προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους», είπε η εκπρόσωπος.
«Αν ο κ. Τραμπ απωλέσει την εμπιστοσύνη του κ. Πρίμπους αυτός θα πάρει αυτή την απόφαση», δήλωσε η κυρία Σάντερς.

Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα μέλη του προσωπικού του Τύπου του Λευκού Οίκου έχουν ένα «υγιή ανταγωνισμό» μεταξύ τους επειδή ο κ. Τράμπ εκτιμά ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την πολιτική του.

«Οι άνθρωποι που είναι εδώ, είναι εδώ επειδή αγαπούν τον πρόεδρο», δήλωσε η εκπρόσωπος.
Η φημολογία για την αποχώρηση του κ. Πρίμπους έφτασε στα ύψη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και αυτή όταν προσελήφθη στη θέση του Διευθυντή Πληροφοριών ο Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος φαίνεται ότι συνωμοτεί για να διώξει τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου. Ισχυρίζεται ότι πίσω από τις διαρροές εναντίον του κ. Τραμπ βρίσκεται ο κ. Πρίμπους. ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌