Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Οι ΤΟΥΡΚΟΙ κατασκευάζουν ΠΛΟΙΑ και ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ! Η Ελλάδα ΚΟΙΜΑΤΑΙ;...



Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινίλι Γιλντρίμ δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία ξεπέρασε το 60% της κρατικής συμβολής στην αμυντική βιομηχανία.
Αυτά τα λόγια είπε μιλώντας σε τελετή εγκαινίων πλοίων υποστήριξης στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία ο Γιλντρίμ δήλωσε ότι θα καταστήσουν το τουρκικό ναυτικό πιο ισχυρό.
"Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αμυντική βιομηχανία την τελευταία δεκαπενταετία. Έχουμε αυξήσει την κρατική συνεισφορά από το 24% σε πάνω από 60%, και ο στόχος είναι μεγαλύτερος", δήλωσε.
Ο Γιλντρίμ δήλωσε ότι πριν από 50 χρόνια οι άνθρωποι συζητούσαν εάν η Τουρκία θα μπορούσε να κατασκευάσει πλοία ή όχι, όμως σήμερα η Τουρκία μπορεί να κατασκευάζει πλοία κάθε κατηγορίας και ικανότητος. Πρόσθεσε ότι μπορούν ακόμη και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες άλλων χωρών.
Την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι κατασκευάζουν ναυτικό (για πού άραγε...) η Ελλάδα κάνει εγκληματικές αγορές σάπιων αεροπλάνων, ενώ ο εξοπλισμός μας έχει παγώσει. Όσο περνάει ο καιρός και η Τουρκία κατασκευάζει πλοία, η δυνατότητα της Ελλάδος να αντιδράσει σε Τουρκική επίθεση μειώνονται... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌