Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Eίναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Μπήκαν στον λογαριασμό...

Στην εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ προχώρησε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης, η οποία κατατέθηκε στον Ειδικό Λογαριασμό του Δημοσίου στην Τράπεζας την Ελλάδας.
Την περασμένη Παρασκευή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) έδωσε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του ελληνικού προγράμματος ύψους 8,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον ESM, από τα 7,7 δισ. ευρώ, τα 6,9 δισ. θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του χρέους και 0,8 δισ. ευρώ για να αποπληρώσει οφειλές προς τον ιδιωτικό τομέα.
Παράλληλα, στο Eurogroup των Βρυξελλών που συνεδριάζει το απόγευμα η Ελλάδα δεν θα είναι ένα από τα θέματα της ατζέντα. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌