Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Eισβολή από Τούρκους! Φωτιά στο Αιγαίο...

Σε νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησε και σήμερα η Τουρκία όταν ζεύγος τουρκικών μαχητικών εισήλθε στο FIR Αθηνών. Συγκεκριμένα η γείτονος πραγματοποίησε σήμερα μπαράζ παραβιάσεων με τέσσερα μαχητικά F-16 και δύο CN-235. 
Ένα ζεύγος τουρκικών μαχητκών F-16, εισήλθε στις 15.34 στο FIR Αθηνών στην περιοχή Χίου - Σάμου. Στις 15.49 εκτέλεσε υπέρπτηση στη Λεβίθα σε ύψος 26.500 ποδών και στις 15.50 πέρασε πάνω από τα Μαύρα σε ύψος 26.000 ποδών. Το ζεύγος των τουρκικών μαχητικών βγήκε από το FIR Αθηνών στις 16.26 στην περιοχή Ανατολικά Ρόδου. 
Επιπλέον τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν επίσης 43 παραβιάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας, 28 πραγματοποίησαν τα δύο CN-235 ενώ 15 τα τέσσερα μαχητικά F-16. Όλα αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά επιφυλακής. 
Τα F-16 όμως επέλεξαν να μην κατευθυνθούν με το... καλό προς την έξοδο του ελληνικού FIR, έτσι η αναχαίτιση τους κατέληξε σε εμπλοκή με τα ελληνικά τζετ. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌