Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Filled Under:

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στον ΕΒΡΟ!Οι Τούρκοι συνέλαβαν...

Ένας ακόμη  Τούρκος πολίτης που επιχείρησε να περάσει στον Έβρο Ελλάδα από την γέφυρα των Κήπων, συνελήφθη λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα.  Όπως γράφει το turkeypurge.com, ο Τούρκος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην τουρκική πλευρά, όταν διαπιστώθηκε πως το διαβατήριό του είχε ακυρωθεί.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu αναφέρει  ότι η κυβέρνηση είχε ακυρώσει το διαβατήριό του επειδή είχε δηλωθεί απώλειά του.
Το Anadolu επισημαίνει ακόμα ότι ο άνδρας που συνελήφθη  είναι χρήστης του ByLock, μιας εφαρμογής για κινητά  που η τουρκική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ήταν εργαλείο επικοινωνίας  μεταξύ των οπαδών του κινήματος Gulen, στην απόπειρα πραξικοπήματος.
Σύμφωνα με το Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), η τουρκική κυβέρνηση έχει ακυρώσει διαβατήρια τουλάχιστον 140.000 ανθρώπων από το περασμένο καλοκαίρι. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌