Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Filled Under:

O ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! Μα τι έχει πάθει τέλος πάντων και τα κάνει αυτά;..



Νέα επίθεση κατά των δικαστών εξαπέλυσε με νυχτερινή του ανάρτηση στα social media o Αν. Υπουργός Υγείας.

Απαντώντας στις δριμείες επικρίσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά του ιδίου και άλλων κυβερνητικών στελεχών που στρέφονται κατά των λειτουργών της Δικαιοσύνης για πρόσφατες αποφάσεις τους, ο κ. Πολάκης γράφει ότι η δικαστική εξουσία προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική εξουσία να κυβερνήσει.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η μη καταβολή δεδουλευμένων από εργοδότη σε υπάλληλο, σε ανάρτηση που έκανε γύρω στις πέντε τη νύχτα, στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης γράφει  «Αν ειναι "επιστημη " οτι πρεπει να δουλευεις και να μην σε πληρωνει ο εργοδοτης σου ,ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ..... Αντιγυριζω :ειναι η πρωτη φορα που η δικαστικη εξουσια προσπαθει να "απαγορευσει" στην εκτελεστικη να κυβερνησει (αδειες,ιδιωτικα συνεργεια,φοροφυγαδες-λιςτες,συμβασιουχοι κλπ) Και τελειωνω:δεν χρειαζομαστε πιστοποιητικα διαφανειας και καθαροτητας μεσω της κριτικης μας προς τις αποφασεις σας.Κριτηριο ειναι το πως ζουμε και το πως κυβερναμε .Εσεις δεν ξερατε και δεν ακουγατε οπως λεει ο Παπαγγελοπουλος(πρωην συναδελφος σας ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!! Εμεις καταθεσαμε.....».

Την Παρασκευή, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σε ανακοίνωση της έκανε λόγο για «κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής κατά της δικαστικής εξουσίας» και για πρωτοφανή αμφισβήτηση, σε τέτοια έκταση, της νομιμότητας των αποφάσεων των Ολομελειών των τριών ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, συμπληρώνοντας ότι «οι αστήρικτες και συκοφαντικές επιθέσεις στη Δικαιοσύνη δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται ούτε ως απόδειξη «εντιμότητας» και «διαφάνειας» του πολιτικού προσωπικού, ούτε ως μαρτυρία φιλολαϊκού και φιλεργατικού προσανατολισμού μιας Κυβέρνησης». «Η ζημία που γίνεται στην Χώρα και στην Δημοκρατία από τέτοιες δηλώσεις είναι ανυπολόγιστη» , κατέληγε η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Σε ανακοίνωση του το Ποτάμι καταλογίζει στην Κυβέρνηση «ολοκληρωτική νοοτροπία» και «έλλειψη σεβασμού στη διάκριση των εξουσιών», κάτι που σύμφωνα με το Ποτάμι, «εγείρει ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα».
Ant1 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌