Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Η ΚΙΝΑ 'ΚΑΤΑΚΤΑ' την ΕΛΛΑΔΑ; O Δρόμος του Μεταξιού κι οι ΗΠΑ...



Η ανησυχία των ΗΠΑ για την περιοχή μας, δεν είναι η Ρωσία αλλά η Κίνα. Καλά διαβάσατε.
Βλέπετε η συνεκπαίδευση Κινέζων και Ελλήνων μελών των Πολεμικών Ναυτικών σημαίνει ένα πράγμα μόνο.
Η επίσκεψη του κινεζικού Στόλου εντάσσεται στο πλαίσιο «Δρόμος του Μεταξιού»!
Σε μετάφραση: «Η Κίνα θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της»!
Ο υποναύαρχος Shen Hao επισκέφτηκετην Ελλάδα ως διοικητής της ομάδας πλοίων του πολεμικού ναυτικού της Κίνας, TASK GROUP (TG) 150.
Η TG 150 παρέμεινε στο λιμάνι του Πειραιά μέχρι χτες την 26η Ιουλίου, και η επίσκεψή της εντάσσεται στο πλαίσιο του πλου της για την προώθηση της κινέζικης πρωτοβουλίας «Δρόμος του Μεταξιού» (Belt and Road International Cooperation Summit Forum, May 2017).
Ταυτόχρονα, διαδοχικές συναντήσεις με τις ηγεσίες των ενόπλων δυνάμεων και του πολεμικού ναυτικού είχε ο υποδιοικητής του στόλου της Ανατολικής Θάλασσας του ναυτικού της Κίνας υποναύαρχος Shen Hao, στη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, διμερούς συνεργασίας και σχετικά με τις δραστηριότητες του πολεμικού ναυτικού των δύο χωρών.
Εάν ολοκληρωθεί η ένταξη της Ελλάδας στο Δρόμο του Μεταξιού θα είμαστε μέλος του θαλασσίου κομματιού. Για το χερσαίο βλέπουμε. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌