Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Filled Under:

O Σουλτς προειδοποιεί! Κυρώσεις σε ευρωπαϊκές χώρες…

Με οικονομικές συνέπειες προειδοποιεί εκ νέου ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών, Martin Schulz τις χώρες που αρνούνται να δεχθούν πρόσφυγες.
Η Ευρώπη χρειάζεται να εφαρμόσει ένα σύστημα ελεγχόμενης, νόμιμης μετανάστευσης στη Γηραιά Ήπειρο προκειμένου να αντιμετωπίσει την απελπισία που οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να φτάσουν στο ευρωπαϊκό έδαφος, όπως δήλωσε ο υποψήφιος για τη γερμανική καγκελαρία μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Paolo Gentiloni στο πλαίσιο επίσκεψής του στη γειτονική χώρα. 
«Ο Καναδάς έχει νόμιμη μετανάστευση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Λατινική Αμερική, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, όλες έχουν μεταναστευτικούς κανόνες. 
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κάποια εγγύηση, αλλά έχεις ελπίδα», είπε ο Schulz.
Την Κυριακή (23/7), ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών είχε δηλώσει ότι το Βερολίνο πρέπει να αναλάβει δράση για να αποτρέψει μια επανάληψη του 2015, όταν περίπου 890.000 μετανάστες έφτασαν στη χώρα.
Το ταξίδι του πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Ρώμη και η επίσκεψή του σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σικελία, έχει ως στόχο να τον βοηθήσει να ενισχύσει το προφίλ του ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου, καθώς υπολείπεται κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις της καγκελαρίου Angela Merkel.
Ο Schulz είπε επίσης ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έπρεπε να βοηθήσουν την Ιταλία και άλλες χώρες με εξωτερικά σύνορα για να σηκώσουν το βάρος της μεταναστευτικής κρίσης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌