Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ντοκουμέντο! Με άδεια για βιολογικό βόθρο το parking του Νammos;..



Είναι γνωστό ότι έχουμε πολλές φορές καταφέρει ως λαός να επινοήσουμε διάφορους τρόπους για να επιτύχουμε το σκοπό μας.
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε και στην περίπτωση του γνωστού στεκιού «Nammos» στην λαμπερή Μύκονο που απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα εξαιτίας του πάρτυ- χλιδή με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρέμο με τον Eros Ramazzotti.
Όπως πληροφορείται το ereportaz έπειτα από καταγγελίες, το beach restaurant της Μυκόνου, Nammos, που χθες το βράδυ έκανε ρεκόρ πωλήσεων με τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε, φέρεται να έχει χτίσει το τεράστιο υπόγειο πάρκινγκ της, με μια «διαφορετική» άδεια που της χορηγήθηκε από την πολεοδομία για… βιολογικό βόθρο. 
Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα που έχει στη διάθεση του και δημοσιεύσει το ereportaz οι ιθύνοντες είχαν καταθέσει αίτημα το 2016 για χορήγηση άδειας ώστε να χτιστεί στο συγκεκριμένο μέρος, βόθρος για βιολογικό καθαρισμό.
Η εν λόγω έγκριση όπως διαβάζουμε έχει συγκεκριμένα ως ημερομηνία την 16η Μαρτίου 2016.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να έγινε ποτέ, καθώς στη θέση του χτίστηκε κάτι πιο «χρήσιμο» για το μαγαζί, αν αναλογιστούμε το πλήθος κόσμου που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι. πηγη
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌