Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Οικογενειακή τραγωδία στην Χαλκίδα: Νεκρή 31χρονη έγκυος -Την παρέσυρε ο άντρας της ενώ πάρκαρε!

Οικογενειακή τραγωδία ...

Συγκλονισμένη είναι η  περιοχή της Εύβοιας, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής 31χρονη έγκυος 6 μηνών, έχασε τη ζωή της, ενώ νεκρό είναι και το έμβρυο.

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον αρραβωνιαστικό της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο επίσης 31 ετών αρραβωνιαστικός της, που κάλεσε το ασθενοφόρο, είπε ότι ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητο, παρέσυρε την γυναίκα του που είχε καθίσει σε μια καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού.
Η 31χρονη παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, έχασε την ζωή της από εσωτερική αιμορραγία καθώς δεν είχε καθόλου ίχνη αίματος στο σώμα της ενώ νεκρό ήταν και το έμβρυο που κυοφορούσε.
Το νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία για τον θάνατο της εγκύου και προανάκριση πραγματοποιεί η τροχαία της Χαλκίδας ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌