Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Ανεκδοτο – Το σώβρακο του βλάχου‌‌

Ένας Βλάχος κατεβαίνει στην Αθηνά για να βρει γυναίκα να παντρευτεί … Σε ένα γραφείο συνοικεσίων , λοιπόν κάποιος του βρίσκει γυναίκα … Πριν όμως φύγει του λέει :‌‌
– Ξέρετε .. χμ .. να δεν θέλω να κάνω υποδείξεις αλλά παρατήρησα ότι δεν φοράτε τίποτα κάτω από την φουστανέλα … Εεε δεν είναι και τόσο κόσμιο νομίζω αυτό θα σας πρότεινα να πάτε σε μια μοδίστρα να πάρετε μερικά σώβρακα … Μάλιστα ξέρω μια και θα δεχτεί με χαρά να σας εξυπηρετήσει ..
– Νταξι παιντι μ να πάω
Πάει λοιπόν στην μοδίστρα η οποία του λέει :
– Λοιπόν θα ράψουμε δυο σώβρακα και μετά θα σου δώσω 5 πήχες ύφασμα για να το έχεις όποτε σου χαλάσουν να φτιάξομε άλλα . Ο Βλάχος συμφωνεί και χαρούμενος ξεκινά για το σπίτι της μέλλουσας γυναίκας του … Στο δρόμο όμως των πιάνει ένα κόψιμο πάει λοιπόν πίσω από μια ελιά κατεβάζει τα σώβρακα του τα καινούρια και όταν τελειώνει ξεχνά να τα φορέσει .
Σε λίγο πάει στο σπίτι της κοπέλας .. Κάθεται απέναντι της και αρχίζουν να συζητούν σε μια στιγμή η κοπέλα παρατηρεί ότι ο Βλάχος κάτω από την φουστανέλα δεν φορά τίποτα !
Ο Βλάχος πιάνει την κοπέλα να κοιτά ανάμεσα στα σκέλια του με δέος και Τότε της λέει :
– Σ αρέσει σ αρέσει ; Αλλες πέντε πήχες έχω στο σπίτι μ? ! ΠΗΓΗ
‌‌

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌