Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΕΚΦΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ! Πλήρωναν μητέρες να τους δίνουν τα βρέφη τους και τα… βίαζαν ομαδικά!

Χυδαία και κατάπτυστα εγκλήματα που δεν έχει ξαναδει η αστυνομία διέπραττε μία συμμορία 7 παιδόφιλων που βίαζαν και κακοποιούσαν είτε ομαδικά είτε ένας-ένας βρέφη, μωρά και παιδιά
και στη συνέχεια ανέβαζαν τα βίντεο από τις ασελγείς πράξεις τους στο ίντερνετ καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη.
Η αρρωστημένη παρέα αποτελείται από επτά άνδρες ηλικίας μεταξύ 30 και 51 ετών. Πρόκειται για τους Ντέιβιντ Χάρσλεϊ, 51 ετών, Τζον Ντίνχαμ, 49 ετών, Κρίστοφερ Νάιτ, 35 ετών, Μάθιου Στάνσφιλντ, 34 ετών, Ανταμ Τόνις, 33 ετών, Μάθιου Λισκ, 32 ετών και Ρόμπιν Χόλισον, 30 ετών.
Η συμμορία δρούσε τόσο οργανωμένα μέχρι που στοχοποιούσαν οικογένειες που περίμεναν παιδί και περιποιούνταν τα ζευγάρια, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο νεογέννητο βρέφος. Μάλιστα, σε μία περίπτωση, δωροδόκησαν μία έγκυο για να της βιάσουν το παιδί αφού αυτό γεννηθεί. Τα μέλη της συμμορίας διένυαν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να προσεγγίσουν τα θύματά τους και να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις.
Συνήθως πραγματοποιούσαν από κοινού τις επιθέσεις, αλλά όταν είχε πρόσβαση στο θύμα μόνο ένας από αυτός, οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν μέσω skype την ειδεχθή πράξη.
Η βρετανική υπηρεσία ηλεκτρονικής δίωξης αποκάλυψε πως οι δράστες οι οποίοι ζούσαν διάσπαρτοι στη βρετανική επικράτεια, έδιναν ο ένας στον άλλον συμβουλές για το πώς θα ναρκώνουν τα θύματά τους για να τα βιάζουν ευκολότερα.
Αστυνομικοί αξιωματούχοι με δηλώσεις τους στα βρετανικά μίντια εμφανίζονται βέβαιοι πως εκτός από τις περιπτώσεις που έχουν μέχρι σήμερα αποκαλυφθεί, οι επτά παιδόφιλοι έχουν βιάσει ή αποπειραθεί να βιάσουν πολλά περισσότερα θύματα από όσα έχουν αποκαλυφθεί. Συγκεκριμένα, όλοι τους αντιμετωπίζουν 30 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και βιασμός παιδιού, συνωμοσία για βιασμό παιδιού, σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και πολλές άλλες.
Αξιοσημείωτο είναι πως και οι επτά θύτες είχαν το προφίλ του αξιοπρεπή οικογενειάρχη που ζούσε μια αξιοσέβαστη ζωή, Το γεγονός αυτό και μόνο τούς βοηθούσε αφενός να πλησιάζουν πιο εύκολα τα θύματα τους, ηλικίας κυρίως κάτω των 5 ετών, κι αφετέρου να μην κινούν υποψίες.
Η αστυνομία τους περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου ως «μεταμφιεσμένα τέρατα», που συνεργάζονταν για να διαπράξουν μερικά από τα πιο «χυδαία και κατάπτυστα» σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών που έχουν ποτέ δει οι Αρχές. «Δεν συμπεριφέρονταν όμως προς τα έξω σαν τέρατα, αλλά ήταν μεταμφιεσμένα τέρατα. Πολύ σπάνια βλέπουμε τέτοια εγκληματική συμπεριφορά συμπεριλαμβανομένης και της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης σε τέτοιο βαθμό. Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα και πιο σοβαρά οργανωμένα εγκλήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής αξιωματικός της έρευνας Γκράχαμ Γκάρντνερ.
Οι αρχές χαρακτήρισαν τη συμμορία ως «εξαιρετικά εξειδικευμένη» στη προσέγγιση των οικογενειών των θυμάτων, καταφέρνοντας ακόμη και να στοχοποιήσουν έγκυες γυναίκες και καταχρώμενοι την εμπιστοσύνη τους να τους κακοποιήσουν τα παιδιά. Μάλιστα, ο Γκράχαμ Γκάρντνερ δήλωσε ότι η συμμορία «είχε πλοκάμια που κάνουν τον γύρο του κόσμου». ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌