Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ! Στον 'ΤΑΚΟ' ο Γκίκας Χαρδούβελης

Το Ποινικό Τμήμα που Αρείου Πάγου θα αποφασίσει εάν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης θα καθίσει στο εδώλιο ξανά για το αδίκημα της παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση  κατά της ομόφωνης απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας να τον αθωώσει από την κατηγορία που αντιμετώπιζε και να παραμένει ατιμώρητος. 
Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η επίμαχη απόφαση  στερείται εμπεριστατωμένης αιτιολογίας. 
Η υπόθεση αφορούσε στη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες την περίοδο 2011-2012, όταν ήταν σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του πρώην Πρωθυπουργού.«Δεν γνώριζα ότι έπρεπε να υποβάλω δήλωση πόθεν εσχες. Δεν ξέρω τι έκαναν οι προηγούμενοι», ανέφερε στην απολογία του ο Γκικας Χαρδουβελης, ο οποίος πρόσθεσε πως αμέσως μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν υπόχρεος υπέβαλε κανονικά δήλωση πόθεν έσχες.
newsit πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌