Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Ένας δρόμος που δεν σώνει ποτέ…

Η πολύπαθη οδός Ποιμενίδη
Οι αντοχές κατοίκων της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο, δοκιμάζονται πλέον στα όριά τους, αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες τους ο δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες.
Όπως γράφει στην «Ε» παθών της περιοχής "έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή εδώ και 13 χρόνια.
Πριν από δύο χρόνια για μία ακόμη – τρίτη- φορά είχαν συγκεντρώσει υπογραφές και απευθύνθηκαν στον δήμο, αλλά ο δρόμος συνεχίζει να παραμένει στην ίδια κατάσταση έως και σήμερα.
Η οδός Ορέστη Ποιμενίδη είναι ένας δρόμος μήκους το πολύ 150 μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή του Λυκείου Λιτοχώρου (τουριστικό μέρος). Ο δρόμος είχε πολύ παλιά ασφαλτοστρωθεί, αλλά η φθορά είναι πλέον παραπάνω από εμφανής. Έτσι οι κάτοικοι μετά από κάθε βροχή αναγκάζονται να ρίχνουν χαλίκι για να μπαζώνουν τις τρύπες, για να μπορούν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αλλά και οι άνθρωποι για να αποφύγουν τραυματισμούς αλλά και φθορές στα αυτοκίνητά τους.
Στη γειτονιά μένουν περίπου 50 οικογένειες, που το καλοκαίρι έρχονται αντιμέτωπες με τη σκόνη και τον χειμώνα με τη λάσπη, ενώ κάθε φορά που βρέχει οι λακκούβες γεμίζουν νερό κάνοντας δύσκολη τη ζωή τους.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Λάππας εξέφρασε τη βούληση να δει άμεσα το ζήτημα προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Η κοροϊδία όμως συνεχίζεται καθόσον δεν είμαστε εκλογείς (ψηφίζουμε Λάρισα , Θεσσαλονίκη , Κατερίνη, Γρεβενά) του Λιτοχώρου. Μετά την τελευταία βροχή του Ιουλίου ο δρόμος χάλασε περισσότερο. Ο Δήμος έριξε λίγο χαλίκι, έκλεισε πρόχειρα την τρύπα κι αυτό ήταν όλο…». ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌