Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Βρετανία: Δασκάλα σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε αεροπλάνο με ανήλικο μαθητή της (φωτό)




«Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σεξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου» λέει ο πατέρας του 16χρονου μαθητή…
Η υπόθεση της Eleanor Wilson, μιας 28χρονης δασκάλας φυσικής από το Μπρίστολ που έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου, και στη συνέχεια σύναψε σχέση μαζί του, σόκαρε τη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν από διεθνή ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον 16χρονο μαθητή της τον Ιούλιο του 2015, στο ταξίδι της επιστροφής από μια σχολική εκδρομή. 
Όπως κατέθεσε ο ανήλικος μαθητής στην επιτροπή δεοντολογίας, η οποία τελικά αφαίρεσε την άδεια διδασκαλίας από την 28χρονη, το ζευγάρι - έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ - κλειδώθηκε για ώρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις.
Μετά την πρώτη τους επαφή, κατέθεσε ο ανήλικος, ακολούθησαν πολλές άλλες, με το ζευγάρι να συναντιέται τακτικά τους επόμενους μήνες και τον 16χρονο να δηλώνει σε όλους του συμμαθητές του ερωτευμένος στο φουλ με την 28χρονη. 
Όταν κάποιες από τις φήμες για την ανάρμοστη αυτή σχέση έφτασαν στα αφτιά του διευθυντή του σχολείου, η Wilson αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά. Λόγω έλλειψης αποδείξεων, ο διευθυντής έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη γυναίκα, αφού είχε ήδη χτίσει τη φήμη μιας ικανής δασκάλας, η οποία ήταν και άκρως συμπαθής στους γονείς.  
Τελικά, όταν ένας άλλος μαθητής άρχισε να στέλνει email στην 28χρονη εκβιάζοντάς την ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στον Τύπο εάν δεν έκανε έρωτα μαζί του, αυτό σήμανε την αρχή του τέλους για το μυστικό του ζευγαριού. Τα email έπεσαν στα χέρια καθηγητών, η 28χρονη απολύθηκε και τελικά την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε η επ' αόριστον αφαίρεση της άδειας διδασκαλίας της.
«Ο γιος μου δεν ήθελε να απολυθεί η Eleanor» λέει ο πατέρας του νεαρού

Μια εβδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η πατέρας του νεαρού πρωταγωνιστή της ιστορίας μίλησε - ανώνυμα φυσικά στην Daily Mail. 
«Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σεξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου. 
Το αγόρι μου είναι απλώς ένας νέος που θέλει να αφήσει αυτήν την εμπειρία πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του», είπε ο πατέρας του 16χρονου.phgh

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌