Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Ο Γαβρόγλου επιβεβαιώνει ότι δεν υπηρέτησε τη σημαία: Μιλά μόνο για πολιτική ήττα της ΝΔ για την Παιδεία




Ούτε λέξη στην απάντησή του προς την αξιωματική αντιπολίτευση για την αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ Θέμα

Σε έμμεση επιβεβαίωση της αποκάλυψης από το ΠΡΩΤΟ Θέμα ότι είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδέςπροχώρησε ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου στην ανακοίνωση-απάντησή του προς τη Νέα Δημοκρατία που επισημαίνει ότι «παρέλειψε να πει ότι από τους όλους (σ.σ. που πηγαίνουν στρατό) εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας».

Στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Παιδείας δεν λέει ούτε μισή κουβέντα για την αποκάλυψη αλλά αρκείται μόνο στη θέση ότι «η Νέα Δημοκρατία, και όχι μόνον, την εβδομάδα που πέρασε υπέστη μία πολιτική και ιδεολογική ήττα» με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του κ. Γαβρόγλου έχει ως εξής:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» έγραφε ο Καισάριος Δαπόντες πριν 200 χρόνια. Πού να ήξερε πόσο επίκαιρος θα ήταν ακόμη και σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία, και όχι μόνον, την εβδομάδα που πέρασε υπέστη μία πολιτική και ιδεολογική ήττα. Ο νόμος για τα Πανεπιστήμια σταματάει την απορρύθμιση των ΑΕΙ καθιερώνοντας ακαδημαϊκούς κανόνες. Αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύθηκε επίσης το πολυσέλιδο Προεδρικό Διάταγμα για τα Δημοτικά Σχολεία αντικαθιστώντας τις ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και 20 χρόνια, εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία τους.
>Αντί να επικεντρωθεί στην ουσία των ρυθμίσεων, η Ν.Δ. θέλει να συντηρήσει ένα πολεμικό κλίμα απίστευτων διαστάσεων από κοινού με το έντυπο-συνώνυμο του κιτρινισμού. Τόσο την ενδιαφέρει η εκπαίδευση, τόσο την ενδιαφέρει ο δημοκρατικός δημόσιος λόγος, τόσο την ενδιαφέρει να προστατεύσει τη σημαία αλλά και την έννοια της αριστείας από τον ευτελισμό που υφίσταται με τις φωνασκίες της.

Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις, τα είπε όλα ο Δαπόντες.phgh

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌