Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΦΡΙΚΗ! Ανθρωπόμορφο Κτήνος βαράει Μπουνιές στον Σκύλο του και τον πετάει με δύναμη στον Δρόμο. Δείτε το Βίντεο ΣΟΚ

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει απαθανατίσει τη στιγμή που ένας άντρας γρονθοκοπεί το σκύλο του στο κεφάλι και στη συνέχεια το πετάει στο έδαφος.
Το βίντεο, που ήδη έχει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο Facebook, δείχνει τον άντρα να επιτίθεται στο κατοικίδιο σκύλο του σε ένα δρόμο στο Μάντσεστερ.
Αρχικά, ο άντρας περπατάει έχοντας το σκύλο δίπλα του, όταν ξαφνικά ο σκύλος σταματάει μπροστά του. Ο άντρας τραβάει το σκύλο από το λουρί για να συνεχίσει, όταν ξαφνικά χαμηλώνει δίπλα στο σκύλο.
Ξαφνικά ο άντρας αρχίζει να ρίχνει δυνατές γροθιές στο κεφάλι του σκύλου. Στη συνέχεια σηκώνει τον σκύλο στον αέρα και το πετάει στο έδαφος και συνεχίζει να το γρονθοκοπά.
Το βίντεο τραβήχτηκε τη Δευτέρα και έχει μοιραστεί και ανεβαστεί από πλήθος χρηστών, αλλά φαίνεται αρχικά να ανέβηκε από την Misha Javed.
Η ίδια γράφει: «Νωρίτερα το απόγευμα αυτός ο αηδιαστικός άντρας κακοποίησε το σκύλο του! Δε μπορώ να πιστέψω πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο στο δικό του σκύλο!! Δε θέλω να φανταστώ τι περνούσε το ζώο στο σπίτι. Αρρωσταίνω στη σκέψη και ελπίζω ο σκύλος να είναι καλά. Παρακαλώ όποιος ζει στη περιοχή Oldham να μοιραστεί αυτή τη δημοσίευση για να βρούμε τον ιδιοκτήτη για να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη του και να απομακρυνθεί ο σκύλος του.»
«Όταν ο αδερφός μου τον αντιμετώπισε, εκείνος είπε ότι «δε σε αφορά» μερικές φορές και άφησε το σκύλο να φύγει και τον ακολούθησε. Το έχουμε αναφέρει στην αστυνομία, αλλά παρακαλώ μοιραστείτε το καθώς αυτή η κακοποίηση ζώου πρέπει να σταματήσει και να βρεθεί ο άντρας.»
Ένας άλλος χρήστης δημοσίευσε σήμερα ότι ο άντρας είχε δύο σκυλιά και πως και τα δύο ζώα έχουν απομακρυνθεί μετά το περιστατικό βίας.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Οι αστυνομικοί ερευνούν μια κακοποίηση σκύλου στη περιοχή Oldham. Κατατέθηκε αναφορά στην αστυνομία, όταν κυκλοφόρησε βίντεο στα social media που δείχνει έναν άντρα να επιτίθεται στο σκύλο του.»
«Σήμερα το πρωί, ένας 35χρονος άντρας παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απρόσκοπτης κακοποίησης ζώου.»
Ο αστυνομικός John Haywood ανέφερε: «Είτε πρόκειται για άνθρωπο ή ζώο, η βία ποτέ δεν θεωρείται απάντηση και θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε αυτά τα άτομα που θεωρούν τη βία ως λύση για να θέσουμε ένα τέλος στην αποτρόπαια συμπεριφορά τους. Ο άντρας έχει προφυλακιστεί και θα ανακριθεί αργότερα σήμερα. Θα εργαστούμε με τους συναδέλφους μας για αυτή την έρευνα.
Μία εκπρόσωπος φιλοζωικής οργάνωσης δήλωσε: «Έχουμε επίγνωση αυτού του σοκαριστικού βίντεο και ερευνούμε το θέμα. Ο σκύλος βρίσκεται τώρα στην οργάνωσή μας και παρακολουθείται από κτηνίατρο.»
Credit: DailyMail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌