Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Filled Under:

Αυτός ο τύπος πάει κολυμπώντας στην δουλειά του για να γλιτώσει την κίνηση (vid)


>Ένας Γερμανός κολυμπά καθημερινά ένα ποτάμι του Μονάχου, προκειμένου να αποφύγει την κίνηση.



Αν νομίζεται οτι η κίνηση στους δρόμους αποτελεί αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο, είστε γελασμένοι... Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Όπως είναι για παράδειγμα το Μόναχο.
Ο Benjamin David δουλεύει σε μία μπυραρία της γερμανικής πόλης, δίπλα στον ποταμό Isar και η κίνηση στην διαδρομή ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του, παρά το γεγονός οτι δοκίμασε τα πάντα: Αυτοκίνητο, ποδήλατο, λεωφορείο, ακόμη και να πηγαίνει περπατώντας...
Όλα όμως του «έτρωγαν» υπερβολική πολύ χρόνο και έτσι είπε να δοκιμάσει μία ασυνήθιστη μέθοδο. Τι έκανε; Βούτηξε στον ποταμό Isar και πήγε κολυμπώντας στην δουλειά του, φτάνοντας εκεί σε 20 λεπτά.
Μάλιστα, όπως περιγράφει ο ίδιος, κάποιες μέρες αν τον βοηθούν τα ρεύματα, μπορεί να φτάσει στον προορισμό του ακόμη και στα 12 λεπτά. Βέβαια τον χειμώνα που οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, χρειάζεται να φορέσει την ειδική στολή που έχει αγοράσει..
>.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌