Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Ανατροπή στην δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο νεκροταφείο: «Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ!» (φωτό, βίντεο)



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονίας της 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Πατησίων όπου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από 14 μαχαιριές από άγνωστο δράστη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πατέρας της 32χρονης κατά την διάρκεια δηλώσεών του σε τηλεοπτική εκπομπή ξέσπασε υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του παιδιού του ήταν προμελετημένη λόγω των σοβαρών υποθέσεων που χειρίζονταν στην εντεταλμένη υπηρεσία της.

«Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ και 5-6 ακόμη λίστες! Το ίδιο το παιδί μου το είχε πει! Είχε τη λίστα Λαγκάρντ, που είναι όλα τα λαμόγια μέσα, που ληστέψανε τον ελληνικό λαό, και μου φάγανε το παιδί εμένα!».



«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον φονιά!», φώναζε ο πατέρας έξω από το νεκροτομείο ο οποίος δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει εκδίκηση γι’ αυτό που έγινε.

«Το κορίτσι εργαζόταν στο ΣΔΟΕ! Να βγει τώρα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί! Πήγαινε τακτικά στο Νεκροταφείο, γιατί είχε φύγει ένας φίλος της. Μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο να σκοτώσουνε το κορίτσι! Και πισώπλατα κιόλας, έτσι θα τις φάει από μένα! Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί! Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου, ότι θα τον σκοτώσω! Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει! και μέσα στη φυλακή, θα μπω και θα τον σκοτώσω! Κι ας έρθει το κράτος να με πιάσει!» τόνισε.. ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌