Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Κουντουρά: Επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια -Οι Ελληνες ζουν αξιοπρεπώς .



Η Ελενα Κουντουρά υποστήριξε ότι οι Ελληνες ζουν αξιοπρεπώς γιατί η κυβέρνηση έφερε την ανάπτυξη.
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, απάντησε καταφατικά. «Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια...», είπε η κ. Κουντουρά και όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος αν είναι επιτυχία που δεν γίνεται αυτό πλέον απάντησε: «Ναι είναι επιτυχία...».
Επιπλέον η υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, δεν βάζει φόρους».

 
Πρόσθεσε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη και αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις. «Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους», συνέχισε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις.
  ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌